Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Dlatego Trzeba się zmobilizować kolezanko.......
Jak można jeszcze więcej? Moze ty wiesz?

Co do DJ.
Niestety, To nie anarchia, ktoś musi tam rządzić. Dyskoteka prowadzi DJ.

Po pierwsze. Gdyby DJ słuchał wszystkich ludzi, w godzinie tańczyli byście do: Disco Polo , Metalu, Hard Rocka i innych wynalazków..... Gusta sa rożne, Ale to dyskoteka i nie rockoteka.
Po drugie.
Raz przyszła osoba która prosiła o ten sam kawałek co chwile, gdyby on ja słuchał inni powiedzą ze DJ zwariował i puszcza to samo. Defakto i tak poszła na skargę. Wszystkim nie dogodzi. Nie da się.

Co do frekwencji. Jak mam jeszcze namawiać tych polaków do mobilizowania się? Jak?
Może Ty masz pomysł i mi podpowiesz?
Jeśli Polacy nie będą przychodzić to porostu takich miejsc nie będzie w Bergen. I tyle. Patent był dobry tylko ....... każdy dużo mówi a mało robi i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
polecam zamiast telewizora rozlosowac cos innegoTeleizor ludzie kupuja nawet przed lozkiem:d
Pozatym na czym polega polska impreza skoro nie puszczacie polskiej muzy?Skoro norweskie ceny to zrobcie lepiej ogolna impreze.Polacy jakos sie w tlum wmieszaja.Ja osobiscie chetnie bym sie wybral,ale skoro sami faceci na parkiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Poza tym odnośnie muzyki...
Jest strona Facebooka
www.facebook.com/pages/Polska-Dyskoteka-...597802566093?sk=wall

jest blog DJa martinroland.blog.interia.pl

zawsze możesz wejść zobaczyć i posłuchać jaka to muzyka. A zapewniam ze gra dobrze.
A może sama wklej post na Facebooku na stronie Dyskoteki Bergen co chciała byś usłyszeć, co proponujesz.
Moze wiesz lepiej....

Poza tym nie wiem czy wiesz że tutaj nam nie chodzi o pieniądze.
Chcielibyśmy mieć klub dla polaków. To nasza idea.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
A kto ci powiedział ze polskiej muzyki nie ma?
Jesteś w błedzie. wejdz i wsłuchaj się dobrze na strone Facebooka Dyskoteki Bergen
www.facebook.com/pages/Polska-Dyskoteka-...597802566093?sk=wall
i dopiero pisz.

O jakich cenach norweskich piszesz? Czy 100 Nok za wstęp to dla ciebie duzo? Czy darmowy wstęp jaki był dla dziewczyn to też norweskei ceny? czy 59 nok za piwo to duzo jak na klub?
Mysle że jestes w błedzie.

Nie bede Ci pisał ile kosztuje wynajacie klubu, ochrony i obsługi baru, a wszystko to po to by polacy mieli swój klub. Pamietaj.

Po drugie. Nam nie chodzi o to bys "wmieszał się wtłum na norweskiej dyskotece" bo chodzi nam o to bys bawił sie w polskim towarzystwie.

Norweskiej dyskoteki otwerac nie bedziemy, .....choc moze wiecej osób by było, .....ale nigdy to nie bedzie juz polska dyskoteka.
Tu chodzi o zasady. O polonie polska...
Czy to zzle mieć swój , polski klub?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
szczery do bolu
(antyspoleczny)
Wiking

po co komus wciskac cos na sile... polacy jak chca to sie bawia na prywatkach lub innych imprezach nie zmuszaj zeby przychodzili na cos co jest ... no wlasnie jakie jest, skoro zamiast przyjac krytyke to za wszelka cene ja odpierasz.
pozatym , nawet jak masz wstep wolny dla kobiet to niczego nie zmienia bo polskie dziewczyny jak juz tu sa to racze sobie szukaja norkow , a nie polakow bo inaczej by tu nie przyjechaly , malzenstwa siedza w domu lub bawia sie we wlasnym gronie... itd itp.
aproppos telewizorow buhaha...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
antyspoleczny napisał:

po co komus wciskac cos na sile... polacy jak chca to sie bawia na prywatkach lub innych imprezach nie zmuszaj zeby przychodzili na cos co jest ... no wlasnie jakie jest, skoro zamiast przyjac krytyke to za wszelka cene ja odpierasz.
pozatym , nawet jak masz wstep wolny dla kobiet to niczego nie zmienia bo polskie dziewczyny jak juz tu sa to racze sobie szukaja norkow , a nie polakow bo inaczej by tu nie przyjechaly , malzenstwa siedza w domu lub bawia sie we wlasnym gronie... itd itp.

" Przyjąć krytykę" - właśnie to charakteryzuje Ciebie. Musisz się trochę dowartościować bo jakby wszyscy tacy byli jak ty to kraj by upadł na zawsze.
....i nie bez przyczyny twój nick to - "antyspołeczny" !!???

A jeśli chodzi o dziewczyny to mylisz się.
Wiem ze one chcą mieć taki klub, bo piszą do mnie (mało tego), wiec się doinformuj !!! i rozejrzyj obok siebie a nie wróż z kart.
I nie wydaj na siłę polskie dziewczyny za Norków, bo przyjechały tutaj tez z mężami czy chłopakami i nie znaczy to że nie chcą gdzieś wyjść.
Co do "imprez we własnym gronie" jak to mówisz. Nazwijmy sprawę po imieniu. To męskie picie wódy za stołem!!!. Ile można tak cedzić? Powiedz mi jeszcze że polskie dziewczyny przychodzą do Ciebie......?
W ogóle, to ....pomyśl czasem zanim napiszesz coś bo wstyd sobie przynosisz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(martenzjusz)
Wiking
tak właśnie nam się znudziło siedzenie w domu,tzw.prywatkowanie,więc wybraliśmy się,ja z mężem i przyjaciółmi ,na fajnie zareklamowaną i obiecującą dyskotekę...ale ,że się zawiedliśmy no to już nie NASZA wina przecież,ja uwielbiam tańczyć,mogłabym nie schodzić z parkietu ale jak DJ puszcza kawałki przy których ludzie się nie bawią i w rezultacie-wychodzą z klubu,to czyja to wina???? przyjmij krytykę DJ-ju!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Po pierwsze.
Problem w tym że nie od pierwszego grania zależała frekwencja? To była pierwsza dyskoteka.
Po drugie.
Faktycznie ciężko się gra gdy na parkiecie jest parę osób.
Po trzecie.
Grałem trochę w Polsce (2 lata) wiec nie mogło mi się udawać....
Po czwarte.
Prosiłem i proszę nadal.
Zapraszam na Facebooka Dyskoteka Bergen
.....zaproponuj coś proszę. Wrzuć kawałek który się podoba i nie ma problemu. Będzie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
DJ-a można zmienić zawsze.
Pytanie czy organizator się znajdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
szczery do bolu
(antyspoleczny)
Wiking
DominikM napisał:
antyspoleczny napisał:

" Przyjąć krytykę" - właśnie to charakteryzuje Ciebie. Musisz się trochę dowartościować bo jakby wszyscy tacy byli jak ty to kraj by upadł na zawsze.
....i nie bez przyczyny twój nick to - "antyspołeczny" !!???

A jeśli chodzi o dziewczyny to mylisz się.
Wiem ze one chcą mieć taki klub, bo piszą do mnie (mało tego), wiec się doinformuj !!! i rozejrzyj obok siebie a nie wróż z kart.
I nie wydaj na siłę polskie dziewczyny za Norków, bo przyjechały tutaj tez z mężami czy chłopakami i nie znaczy to że nie chcą gdzieś wyjść.
Co do "imprez we własnym gronie" jak to mówisz. Nazwijmy sprawę po imieniu. To męskie picie wódy za stołem!!!. Ile można tak cedzić? Powiedz mi jeszcze że polskie dziewczyny przychodzą do Ciebie......?
W ogóle, to ....pomyśl czasem zanim napiszesz coś bo wstyd sobie przynosisz.

ty chlopcze tez pomysl czasami zanim cos napiszesz bo wlasnie sam sobie zrobiles antyreklame ..
co do dziewczyn, to do mnie NIE przychodza bo przeciez jestem ,,antyspoleczny,, ale ty pewnie nie wiesz co to znaczy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok